WordPress i SEO: Posicionament a la Xarxa

Durant el proper trimestre, a l’Espai 114 impartirem cursos formatius de WordPress i SEO (Estratègia i Fundamentals), amb la finalitat de donar a conèixer dos eines imprescindibles per a qualsevol negoci a l’hora de promocionar-se via web. El curs de WordPress es focalitzarà en la creació de pàgines web amb aquesta senzilla i eficient eina, mentre que els de SEO, es basaran en la estratègia de posicionament del teu negoci a internet. El curs de SEO Fundamentals, consisteix en adquirir els coneixements bàsics de SEO requerits per tal d’elaborar la nostra estratègia de màrqueting a la web. L’objectiu d’aquesta tècnica és obtenir un millor posicionament en els buscadors, per tal de pujar llocs ràpidament i fer-te més visible a Google, Yahoo i altres. Tanmateix, SEO Estratègia té com a objectiu obtenir els coneixements professionals per a l’elaboració d’una estratègia SEO, així com conèixer les eines professionals per a la gestió de l’empresa.

Amb l’auge de les plataformes electròniques de l’última dècada han nascut eines informàtiques que ens ajuden a promocionar el nostre negoci a la xarxa, a través de la creació i posicionament web. Aquestes eines es caracteritzen per la seva senzillesa, la qual les posa a l’abast de tot tipus d’empresari, independentment del seu coneixement en informàtica. En són exemples WordPress, SEM, HTML, SEO, CSS3.

WordPress és un sistema de gestió de contingut el qual ens permet desenvolupar la nostra pròpia pàgina web, incloent pàgines corporatives, comercials i blogs. És un sistema ideal per un lloc web que s’actualitzi periòdicament, sense requerir grans esforços per tal de mantenir-la. Aquesta eina ens permet:

  1. Crear un lloc web a partir d’unes plantilles predeterminades, les quals varien entre plantilles bàsiques i atractives de cara al client, fins a unes altres de més complexes i elaborades.
  2. Escriure contingut periòdicament per tal de mantenir-la actualitzada.
  3. Ordenar continguts i articles en categories, subcategories i etiquetes.
  4. Altres funcions encarades a l’organització i desenvolupament web.

SEO és defineix com el posicionament en els buscadors web i l’optimització dels motors de recerca amb la finalitat de donar més visibilitat a la teva pàgina web. Aquesta eina ens permet fer més visible el nostre negoci als buscadors web com Google, Yahoo o Bing, amb la finalitat d’augmentar el nombre de visites i així fer més útil la pàgina web corporativa o comercial.

L’ús d’aquestes dos eines en el nostre negoci ens permet incrementar exponencialment la visibilitat d’aquest a la xarxa, i posicionar-lo de manera més atractiva als nostres futurs clients. Així, aquestes eines ens permeten promocionar el nostre negoci per canals web, fins fa poc desconeguts, però que han gaudit d’un increment massiu.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada