Reglamento europeo GDPR

REGLAMENT EUROPEU DE PROTECCIÓ DE DADES.

I ARA, QUÈ?

Des de 2001, a Lladó Grup Consultor venim oferint els serveis professionals per a la seva adequació a la normativa de protecció de dades vigent en cada moment. I molt més.

Deixada ja enrere la LOPD, l’interès i l’impuls donat per les autoritats europees per a la protecció de les dades personals dels seus ciutadans, i la garantia dels seus drets, va desembocar en la publicació del Reglament (UE) 2016/679 de protecció de dades.

REGLAMENT (UE) 2016/679 DE PROTECCIÓ DE DADES

Tant llavors (amb la LOPD) com ara (amb el Reglament europeula normativa afecta totes les empreses i / o professionals que en el marc de la seva activitat tractin dades de caràcter personal. Sense excepció.

El Reglament està vigent des de maig de 2016, però es va donar un marge de dos anys perquè les empreses poguessin conèixer i adequar-se a el nou marc reglamentari … dos anys que van passar volant i que va agafar a la majoria de les empreses “sense els deures fets” . I va arribar el 26 de maig de 2018, data en la qual ja sí que era de plena aplicació el Reglament.

El Reglament introdueix una cosa molt important: el terme “responsabilitat proactiva“. I això vol dir què no només cal complir amb la normativa, sinó que cal ser capaç en tot moment de poder demostrar-ho. I aquí és on, per exemple, es contemplen -sense anomenar-les específicament, les necessàries Auditories de Protecció de Dades. I apareix també en escena la nova figura del Delegat de protecció de dades (DPD), obligatori per a moltes empreses / sectors i recomanable per a la majoria d’elles.

A més cal recordar que, el desembre 2018, es va publicar al nostre país la Llei orgànica de protecció de dades i garantia de drets digitals (LOPDGDD) que -entre altres aspectes- posava una mica més de llum en certs termes un tant genèrics del Reglament.

Els professionals de l’Àrea de Dret Digital de Lladó Grup Consultor li ofereixen serveis personalitzats a la seva empresa i sector d’activitat pel que fa a:

  • Adequació a la normativa del Reglament (UE) 2016/679 de protecció de dades.
  • Adequació a la Llei orgànica de protecció de dades i garantia dels drets digitals.
  • Auditoria de protecció de dades.
  • Elaboració de polítiques d’ús dels recursos tecnològics de l’empresa.
  • Adequació jurídica de llocs web, amb o sense comerç electrònic.
  • Servei de suport jurídic continuat al seu Delegat de protecció de dades (DPD).
  • Consultoria continuada de manteniment i actualització.

Ningú millor que els professionals de Lladó Grup Consultor (que coneixen molt bé les característiques del seu negoci) per poder adequar o auditar a la seva empresa en el compliment de la normativa de protecció de dades.

Consulti’ns sense compromís. Contactin ara mateix amb http://consultor-dpd@logicdataconsulting.comsense cap compromís estudiarem la seva problemàtica concreta i li presentarem un projecte, valorat, del que representaria la seva adequació a la normativa europea, o la seva auditoria de protecció de dades, o l’adequació del seu lloc web, o l’elaboració de la seva política de recursos tecnològics.

Visiti el nostre web de Lladó Grupo Consultor de l’Àrea de Dret Digital.

Lladó Grup Consultor  

934 646 210