Durant els últims mesos hem vist només una de les nombroses crisis que ha patit el sistema de pensions espanyol. Aquest sistema es veu afectat per una població envellida amb una esperança de vida més gran, que fa que cada cop sigui més difícil de sostenir mitjançant el sistema de captació de recursos de les arques públiques. També podríem parlar de la gestió d’aquests fons públics, però aquest seria un altre debat.

Les pensions cada cop s’atorguen durant més anys i així el govern d’Espanya va acordar tres controvertides mesures:

  1. L’endarreriment de l’edat de jubilació (65 a 67 anys al 2027)
  2. L’actualització de les pensions amb l’Índex de Revalorització en comptes de l’IPC.
  3. L’augment del període de còmput de cotització per a calcular la Base Reguladora (de 15 a 25 anys)

Així, les previsions apunten que un treballador mitjà que es jubilés avui, veuria el poder adquisitiu de la seva pensió reduït en un 27% com a conseqüència d’aquests factors.

Davant els problemes que comportarà aquesta nova situació, cal ser conscient que prendre una decisió a temps sobre com planificar la teva jubilació et pot salvar de problemes econòmics inesperats. Contractar  productes d’estalvi pot aportar una complementarietat idònia a la nostra pensió pública.

Planificar la teva jubilació, t’aportarà seguretat davant el futur, però també guanyaràs en eficiència fiscal, ja que pots gaudir beneficis fiscals pel fet de ser estalviadors a llarg termini. Productes d’estalvi a llarg termini en són plans de pensions assegurats (PPA), Segur Individual de Estalvi a Llarg Termini (SIALP), Assegurances de Vida i Plans Individuals d’Estalvi Sistemàtic (PIAS).

A Espai 114 ajudem a planificar financerament als nostres clients, fent que assoleixin els seus objectius financers a llarg termini. Disposem d’un gran nombre de “partners” que ens permeten oferir les millors solucions d’estalvi en el mercat, juntament amb un servei personalitzat i eficient. Així, primer avaluem què vol el client, quin nivell de risc vol assumir, quins retorns espera rebre, i periòdicament li oferim els productes que més s’ajusten a les seves preferències.

Si necessites ajuda en la planificació del teu futur financer i tens dificultats en saber quin producte s’adapta millor a tu, vine a Espai 114 i et donem un cop de mà. Com més d’hora comencis a estalviar, més temps tenen els teus diners per créixer.

DADES DE CONTACTE

C/Francesc Layret 114, 08911, Badalona
934646210 – info@espai114.com
www.espai114.com/solucions-financeres

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.