Si vostè té accions de BANKIA  i desitja recuperar els seus diners, pot contactar amb nosaltres i els nostres advocats especialistes en Dret Bancari analitzaran el seu cas particular.

 

És possible recuperar els diners invertits en la compra d’accions de BANKIA per part d’aquells que haguessin acudit a l’oferta pública de subscripció quan l’entitat va sortir a borsa el mes de juliol de l’any 2011.

La via per recuperar aquests diners és demanar la nul·litat de l’ordre de compra de les accions per vici en el consentiment. Els clients particulars van adquirir les accions sobre la base d’una informació absolutament falsa i gens ajustada a la veritable realitat comptable i financera de l’entitat, que projectava una imatge de solvència quan en realitat el seu balanç reflectia pèrdues que la situaven en fallida tècnica. Per això, el consentiment del petit accionista no es pot considerar vàlid.

Existeixen ja diverses sentències de Jutjats de Primera Instància, així com una sentència de l’Audiència Provincial de València, que han estimat la nul·litat de les adquisicions d’accions de BANKIA per haver facilitat l’entitat informació enganyosa als clients en el procés de comercialització de les seves accions, i darrerament la interlocutòria del Jutjat Central d’Instrucció número 4 de l’Audiència Nacional de 13 de febrer de 2015, basant-se en un informe pericial, ha declarat que els estats financers continguts en el fulletó de l’oferta pública de subscripció no expressaven la imatge fidel de l’entitat i que la informació econòmica-financera estava falsejada amb el propòsit de captar inversors. Amb la citada interlocutòria de l’Audiència Nacional, augmenten de manera exponencial les possibilitats d’obtenir una resolució favorable als interessos dels accionistes.

Cal tenir en compte però, que els accionistes que vulguin interposar demanda contra BANKIA davant  la jurisdicció civil per obtenir la nul·litat de la compra d’accions i la restitució del capital invertit s’hauran d’afanyar, ja que el termini per reclamar és de quatre anys a comptar des de la firma de l’ordre de compra.

Si vostè té accions de BANKIA  i desitja recuperar els seus diners, pot contactar amb nosaltres i els nostres advocats especialistes en Dret Bancari analitzaran el seu cas particular.
03_mdolors_vernis_cat

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.