Tal i com vam informar en la nostra circular de 20 febrer, així com també ho ha anat fent la Seguretat Social, el pròxim 1 d’octubre de 2018 tots els autònoms quedaran incorporats al sistema RED de la Seguretat Social. En conseqüència tant la gestió o consulta que s’hagi de fer, així com les notificacions i informacions que s’hagin de rebre, es tramitaran exclusivament en la Seu Electrònica de la Seguretat Social (SEDESS).
A tal efecte tots els autònoms hauran de poder tenir accés al SEDESS mitjançant un certificat digital de la FNMT, o bé el DNI electrònic amb contrasenya o també obtenint personalment davant la Seguretat Social una Cl@ve d’accés. Hauran també d’actualitzar les seves dades així com donar un número de telèfon mòbil i un correu electrònic de contacte.
Un cop obtingut dit accés o incorporació, poden autoritzar a un professional habilitat legalment per encarregar-se tant de les gestions en el SEDESS, com de la vigilància i control de les notificacions oficials que es puguin rebre i que només es mantenen visibles, un cop publicades, durant 10 dies.
Els recordem que estem a la seva disposició tant per si desitgen que els tramitem l’obtenció del certificat digital personal com per, prèvia autorització, encarregar-nos de la gestió en el SEDESS així com la vigilància i control de les notificacions (NOTESS).
Badalona, 24 de setembre de 2018.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.