Lladó Grup Consultor amb la celebració dels seus 60 anys, dóna lloc a un nou espai de treball: Viver d’empreses i Espai de Coworking a Badalona, situat al centre de la ciutat. Un espai on els emprenedors, petits empresaris i professionals tenen cabuda i disposen de tot el material necessari.

L’espai Coworking pels professionals de la ciutat, a part de disposar d’un lloc de treball, representa una oportunitat ja que aquests negocis i projectes tenen suport directe de professionals especialitzats.

6 llocs de treball i una sala de reunions, és l’espai que ofereix Lladó Grup Consultor pel “Viver d’empreses i Espai de Coworking”.

Vol saber més sobre el nostre Espai Coworking?

No ho dubti, informi’s!Lladó Grup Consultor tindrà un nou espai al centre de Badalona, al carrer Francesc Layret nº 114 cantonada carrer de la Mercè.

Aquest nou local tindrà com objectiu la dinamització d’empreses i negocis: suport als emprenedors, viver d’empreses, espai de coworking i diversos serveis a l’empresa: business center, formació, xerrades, lloguer de sales per a reunions i convencions i un espai d’aproximació del nostre despatx al centre administratiu i econòmic de Badalona.

En un entorn econòmic cada cop més complex i competitiu, disposar de l’acompanyament de professionals experts en l’àmbit de la gestió empresarial pot suposar la garantia d’èxit i continuïtat de moltes activitats econòmiques. Des d’aquest nou espai, es tutelaran projectes empresarials, nous o existents, per part de professionals amb una llarga experiència en el món empresarial, amb l’objectiu que l’aventura d’iniciar una nova empresa o fer créixer un negoci ja existent sigui el menys arriscat possible.

La ciutat de Badalona té un gran potencial econòmic que cal aprofitar. La falta d’un espai d’aquestes característiques al centre de Badalona ha provocat que moltes iniciatives anessin a desenvolupar-se a altres municipis amb més oferta, perdent-se oportunitats per la nostra ciutat.

Amb aquest nou espai, pretenem donar a la ciutat de Badalona, els serveis empresarials que es mereix i, a més a més, captar l’atenció de persones provinents d’altres municipis.