Durant el mes de juliol ens vam posar en contacte amb tots vostès, per fer-los coneixedors que el servei d’assessorament i gestió laboral que els prestem es traslladava a les oficines de LLADÓ GRUP CONSULTOR, situades en el Carrer Sant Domènec, núm. 39-41, 08911 de Badalona. Avui ens adrecem novament a vostès, per a comunicar-los que ara .

Aquesta decisió l’hem pres per tal de poder oferir un servei global de tota l’organització des del mateix espai físic, exercint la nostra activitat de forma conjunta i enriquint d´aquesta manera la nostra relació professional. Entenem que vostè es podrà veure beneficiat d’un únic punt de referencia, gaudint de tot el conjunt de serveis de consultoria que posem a la seva disposició.

Aquest canvi d´ubicació física, tal com vam comentar en la nostra anterior comunicació del passat mes de juny, no suposarà cap variació en la gestió del seu dia a dia pel que fa a la prestació dels nostres serveis, ni a les seves condicions, seguint a partir d’ara amb el seu actual professional assignat:
Direcció: Sr. Enric Terradas Banús enric@etbxarxa.com
Assessors fiscals: Sr. Miquel À. Fernández Marful miquel@etbxarxa.com i Sra. Pilar Miralles Baltierrez pilar@etbxarxa.com

Aquest canvi serà efectiu a partir del proper dilluns dia 19 de setembre, i mantindran el contacte i la relació mitjançant el mateix número de telèfon que utilitzen actualment (Telèfon 93.564.03.43), en la nova ubicació situada al Carrer Sant Domènec, 39-41 de Badalona (08911). Properament contactarem personalment amb vostè, per informar-lo de tots els avantatges i serveis complementaris als actuals, dels quals vostè en podrà gaudir, i alhora el convidem a que conegui personalment les nostres instal·lacions.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.