Montcada, juny de 2016

Ens adrecem a vostè per compartir una notícia que ens omple de satisfacció, com representa l´acord d´integració assolit per ETB XARXA D´ASSESSORAMENT INTEGRAL amb el despatx LLADÓ GRUP CONSULTOR situat a Badalona, especialitzat en l´assessorament legal i tributari.

Aquesta integració efectiva, és fruit d’una prèvia i dilatada etapa de col·laboració professional entre ambdós despatxos, i de la qual una part dels nostres clients a hores d´ara ja ha pogut gaudir. És per aquest motiu que estem fermament convençuts de la millora que per a tots vostès suposarà el fet de poder donar una més àmplia cobertura, amb el màxim grau d´especialització possible en la prestació dels nostres serveis, pensant i actuant com una sola organització.

LLADÓ GRUP CONSULTOR és un despatx format per 45 persones, amb una trajectòria de 60 anys d’experiència i amb una ferma aposta per les noves tecnologies com a mitjà de treball i comunicació. Compten amb un conjunt de professionals qualificats com advocats, economistes i diplomats en relacions laborals i empresarials, que donen cobertura de serveis en les diferents branques del dret, com són l’àrea jurídica, laboral, fiscal, dret de les noves tecnologies, gestió i assessorament patrimonial, entre d’altres.

Fruit de la seva dilatada experiència disposen en l’actualitat d´una àmplia cartera de clients segmentats de forma majoritària com petites i mitjanes empreses, fundacions, gremis empresarials, empreses públiques i, tanmateix, són en l´actualitat i per segon any consecutiu despatx escollit per LA CAMBRA DE COMERÇ DE BARCELONA com assessor dels seus membres en la seva àrea fiscal.

És molt rellevant posar de manifest que la nostra voluntat ha estat des d´un primer moment, que aquesta decisió no suposi cap variació en la gestió del seu dia a dia en quant a la prestació dels nostres serveis, i per aquest motiu continuarà el mateix personal assignat a dia d’avui:

– Direcció: Sr. Enric Terradas Banús.
– Assessors fiscals: Sr. Miquel À. Fernández Marful i Sra. Pilar Miralles Baltierrez
– Assessor laboral: Sra. Raquel Rodriguez

Tot això evidentment reforçat amb tot el col·lectiu professional avui adherit a la nostra organització.

Tanmateix no es produirà cap canvi en les nostres comunicacions, telèfons de contacte, ni localització com a despatx, que es mantindran actualment en la mateixa ubicació en la qual l´hem atès durant tots els anys de la nostra relació professional.

Durant els propers mesos intentarem, amb el nostre esforç i la seva col·laboració, fer tangible totes aquestes possibilitats expressades i els nostres desitjos de millora. De la mateixa manera, confiem que aquesta comunicació serà rebuda amb el mateix entusiasme amb el que li donem trasllat, i esperem poder tenir aviat una trobada personal per compartir-ho.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.