Tramitamos tu subvencion Llado

TRAMITEM LA TEVA SUBVENCIÓ

El nostre entorn canvia constantment i això genera una necessitat d’adaptació. En el nostre cas, Lladó Grup Consultor, contínuament pensem de quina manera podem continuar ajudant als nostres clients.

Avui dia, un correcte assessorament sobre les ajudes i subvencions per a empreses i autònoms resulta rellevant per a oferir un acompanyament integral.

És molta la informació relativa a ajudes i subvencions. Resulta laboriós i complicat accedir de manera contínua i àgil a tots els processos que es postulen.

Per a poder realitzar aquesta labor de manera professional i oferir la garantia que ens caracteritza, hem signat un acord de col·laboració entre Lladó Grup Consultor, mitjançant l’equip d’Espai 114, amb CISLE, format per un equip de professionals perfectament complementari al nostre.

CISLE (Centro de Información Social, Laboral y Empresarial SL) és una consultora especialitzada i amb experiència en la cerca de tramitació de subvencions per a pimes i autònoms, activitat que requereix un alt grau d’especialització ja que el ventall d’organismes públics que convoquen subvencions és molt ampli i enguany encara més.

Així, el problema moltes vegades radica a tenir la informació adequada i a tramitar-la correctament tot amb un termini de temps cada vegada més breu.

El nostre objectiu és facilitar la gestió de les subvencions a través d’una empresa que pugui informar al nostre client de les subvencions que encaixen amb el seu perfil d’empresa. Acompanyant al client en tot el procés de la subvenció i facilitant al màxim el treball de petició del procés de la subvenció des del principi al seu fi.

Actualment hi ha obertes subvencions COVID 19 per a sectors com a restauració i centres d’estètica i bellesa i en breu s’obriran per a altres sectors com a oci nocturn, gimnasos… Així com, per a contractació de personal, digitalització, ajuda a autònoms, etc.

L’important és oferir als nostres clients solucions ràpides i cobrir les seves necessitats acompanyant-los en cadascuna de les seves situacions.