LLadó Partner estratègic

LLADÓ GRUP. SOM EL TEU PARTNER ESTRATÈGIC.

Tot l’equip de Lladó Grup Consultor es troba a ple rendiment ja sigui amb caràcter presencial o bé mitjançant el teletreball mantenint, en qualsevol cas, les corresponents mesures de seguretat a efectes de preservar la salut de tot el nostre equip i així mateix dels nostres clients.

Atès els brots que hi ha actualment i les recomanacions que es fan des dels organismes públics per contenir la pandèmia, volem posar en valor els avantatges del teletreball i l’ús de les eines telemàtiques per fer reunions, com és el cas de les videoconferències, com a manera habitual de treball.

Per tant, atès que les videoconferències atorguen certs avantatges de dinamisme, estalvi de temps i costos i, atès que al mateix temps es fan necessàries les reunions amb clients, aquestes les farem preferentment via videotrucades mitjançant diferents sistemes a l’abast. En aquest sentit estem treballant amb Teams, Zoom, FaceTime (si les dues parts tenen el sistema Apple), Whatsapp i Skype.

Per tant, si es vol una reunió amb algun dels professionals del despatx només cal concertar una entrevista i concretar per quin dels sistemes es realitza. El despatx disposa de sales preparades per fer les videoconferències , sens perjudici dels dispositius individuals del quals disposa tot l’equip.

Les REUNIONS PRESENCIALS a les nostres instal·lacions es seguiran realitzant amb caràcter excepcional i, en aquest cas, SEMPRE SERÀ MITJANÇANT CITA PRÈVIA i complint les normes de seguretat i higiene necessàries i , en tot cas, mantenint la distància social, ús de mascaretes i rentat de mans a l’entrar a les nostres instal·lacions.

L’empresa necessita del suport d’una consultoria per tal d’enfocar les diferents realitats en la que es pot trobar (ERTOS, Acomiadaments, ajornaments de les liquidacions tributàries i de seguretat social, re-estructuracions empresarials, compra i venta d’empreses, branques activitats i/o unitats productives, inversions, etc.). En aquest sentit hem creat equips de treball  per ajudar a aplicar  BONES PRÀCTIQUES EMPRESARIALS i donar suport i acompanyament en les diferents etapes en la que l’empresa es pot trobar.

En aquest sentit Lladó Grup Consultor és un “partner” estratègic de les empreses, autònoms i de les persones físiques que d’elles se’n deriven, sent la nostra activitat essencial per la consultoria necessària en moments com els actuals.

Agraint la confiança dels nostres clients,

Atentament,

Joan Lladó Grífol

 

President de Lladó Grup Consultor