LLadó Partner estratègic

GRÀCIES PER LA SEVA CONFIANÇA.

Des de la Direcció del despatx de Lladó Grup Consultor fem una ullada enrere i recordem que, fa just un any en aplicació del primer estat d’alarma, vam haver de confinar-nos i començar a fer teletreball. Va ser un moment difícil per tots atès que vam haver d’adaptar-nos a una nova realitat, formes diferents de treballar, de relacionar-nos, d’acceptar limitacions als nostres drets i llibertats i, en alguns casos, patir la pèrdua de persones estimades.

L’equip de Lladó Grup Consultor ha fet un important esforç, tant humà, tècnic i econòmic per mantenir el Despatx a ple rendiment i donar la cobertura de serveis que el client ha requerit.

La pandèmia no ha acabat i, segurament, encara queda un llarg camí per donar-la per controlada però, si que és cert que, a diferència de fa un any, tenim una visió i expectatives diferents.

Dins de tota aquesta situació ens ha canviat, i molt, la relació amb el client amb qui, preferentment i per evitar contagis,  hem tractat de forma telemàtica. La situació actual segueix recomanant la mesures que hem aplicat al respecte a efectes de prevenir i preservar la salut de l’equip i evitar un tancament d’activitat per confinaments no desitjats.

En aquest sentit Lladó Grup Consultor manté, com així ha estat des de l’aixecament del confinament domiciliari, les seves oficines obertes i al servei del client si bé considerem que les reunions ho han de ser, preferentment i prioritàriament, de  forma telemàtica, sens perjudici de la celebració de visites i reunions presencials quan la necessitat de la situació ho requereixin,  amb cita prèvia i les mesures de protecció degudes.

Moltes gràcies per la confiança en el nostre Despatx.

Salutacions,