SOLUCIONS FINANCERES A ESPAI 114

Des d’inicis del 2017, hem estat desenvolupant el servei de solucions financeres per tal de resoldre problemes de finançament i estalvi a particulars i empreses. Aquestes solucions les oferim mitjançant associacions amb agents financers de primer nivell i entitats bancàries.

Entre els serveis i solucions de finançament que oferim, s’hi troben el finançament a particulars (Hipoteques 100%, a tipus fixe i variable en son els productes més utilitzats) i el finançament empresarial (Capital privat,  productes bancaris, CrowdLending, CrowdFunding, Finançament públic i Descompte de Factures).

També oferim solucions a la gestió de l’estalvi. Ho fem analitzant el perfil dels nostres clients. Ens ajuda a conèixer la seva percepció del risc a assumir i la seva situació patrimonial, així com la seva experiència amb productes d’estalvi. Només així els podem oferir solucions a mida, utilitzant fons d’inversió, analitzant la opció de participar en propostes de CrowdLending, invertir en projectes empresarials reals i/o planificar una estratègia a llarg termini per la seva jubilació.

També volem destacar que recentment hem començat a desenvolupar serveis d’assessorament i negoci en el món de les criptomonedes, en especial el Bitcoin, mitjançant col·laboracions nacionals i internacionals. Aquestes noves monedes virtuals han estat focus d’especial atenció durant els últims dos anys, i des d’Espai 114 creiem que el ventall de solucions que oferim s’ha d’adaptar a totes les tecnologies i mercats existents.

Així doncs, estem orgullosos d’anunciar que des d’inicis d’any hem estat capaços d’aconseguir una quantitat de 3.236.729.-€ en finançament bancari i alternatiu per als nostres clients;  també hem gestionat una quantitat de 1.112.000.-€ amb estalviadors que han dipositat la seva confiança en nosaltres, utilitzant productes d’inversió assessorats directament per nosaltres com prescripció a col·laboradors.

Des d’Espai 114 seguirem treballant per oferir interessants solucions per als nostres clients, sempre expandint la nostre xarxa de col·laboracions per tal de millorar l’oferta.

T’esperem a Espai 114

C/Francesc Layret 114, 08911, Badalona

934646210 – info@espai114.com

www.espai114.com/solucions-financeres/