El Tribunal de Justícia de la UE s’ha pronunciat a favor de la retroactivitat de les clàusules sòl en els contractes d’hipoteca. Això significa que, a més a més de poder exigir la no aplicació de la clàusula per ser aquesta nul·la i abusiva, pot reclamar-se al Banc el diferencial pagat de més en concepte d’interessos per l’aplicació de la clàusula sòl sense cap limitació.

S’ha de veure com reaccionaran les entitats bancàries però, tal com ja han actual arrel de la sentència del Tribunal Suprem de Maig del 2013, pensem que s’haurà d’efectuar reclamació formal per exigir el pagament de l’import corresponent.

Com ja s’ha informat en altres newsletters, LLADÓ GRUP CONSULTOR ha estat present en els processos de reclamació judicial i extrajudicial de les clàusules sòl i, amb aquesta resolució, s’ha confirmat la tesi legal que hem mantingut al llarg d’aquests anys.

Procedeix per això iniciar la reclamació a les entitats bancàries perquè procedeixin a la devolució d’aquests interessos pagats de més. Per això posem a disposició de qui estigui interessat un equip de professionals que l’ajudaran en el procés de reclamació i recuperació de les quantitats esmentades.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.