Qüestions claus per Pimes en 2021 Llado Grup

QÜESTIONS CLAUS PER A LES PIMES EN 2021

L’acció, l’estratègia, l’equip i la comunicació seran qüestions claus per a les Pimes en 2021.

L’escola de negocis Level UP ha reunit experts en un esdeveniment i es va parlar dels principals reptes als quals s’enfrontaran les Pimes l’any 2021, així com els emprenedors i els autònoms. També es van comentar els aspectes que seran necessaris per a combatre i superar la situació d’incertesa que genera la pandèmia.

És important, per a superar la crisi el no atemorir-se, i acudir a la positivitat per a superar l’actual situació, sent necessari tirar endavant buscant fórmules diferents, buscant alternatives. Cal parlar amb la gent i buscar consells per a millorar. Cal tenir en compte la tecnologia i les oportunitats que ens ofereix més mitjans que en anys anteriors i cal aprofitar tot el seu potencial.

No ens podem quedar parats davant la incertesa, l’única cosa que no genera resultats és quedar-se quiets, per això l’estratègia més important per a 2021 serà l’acció. Sempre hi ha hagut problemes i dificultats, i sempre n’hi haurà.

Per això cal estar preparats per al canvi.

Definir l’estratègia 

Hi ha empreses que no dediquen temps a l’estratègia, i és un error renunciar a aquests processos.

És fonamental dedicar temps a:

  • definir una estratègia analitzant la situació prèvia, el punt actual,
  • visualitzant on volem arribar en un termini de 5 anys,
  • marcant els objectius de l’any planificant accions.

Comunicació 

Però l’estratègia ha d’anar acompanyada d’una bona comunicació, per això és important de conèixer al client mitjançant l’escolta activa i la comprensió, sent un error no tenir informació del client. S’ha de ser honestos i generar expectatives per complint-les.

L’equip de persones 

Per a finalitzar hem de parlar de l’equip de persones de l’empresa, sent necessari tenir un equip compromès per a aconseguir resultats.

Saber quines tasques delegar i envoltar-se dels millors, però també premiar a l’equip després dels èxits.

Un equip d’especialistes de Lladó Grup Consultor queda a la seva disposició per a resoldre-li qualsevol dubte i acompanyar-li en la gestió que requereixi la seva situació.