PORTES BÉ ELS TEUS COMPTES?

Amb les següents aplicacions mai t’haurà semblat tan fàcil

Gestionar les finances personals pot arribar a ser estressant i difícil. Entre l’aplicació mòbil del teu banc que no acaba de ser clara, la quantitat de missatges publicitaris que t’arriben d’aquest i la facilitat per fer pagaments mitjançant targeta sense gairebé ficar el PIN, el control de les nostres despeses i ingressos s’ha convertit en un trencaclosques: una tasca feixuga.

Davant d’aquesta situació, les empreses tecnològiques enfocades a les finances van veure una oportunitat de negoci. Les fintech van innovar i van desenvolupar aplicacions on pots veure totes les despeses que has tingut i els ingressos d’una manera més senzilla, visual i entenedora. La gran finalitat de aquestes noves apps de finances personals és ajudar a estalviar amb el pas del temps mitjançant la millora en la gestió, previsió i planificació de les despeses, en temps real.

Les aplicacions i les eines relacionades amb les finances sempre poden suscitar certa desconfiança entre els usuaris. Per poder operar amb elles, cal aportar dades bancàries i claus d’accés. Però això no vol dir que el sistema pugui operar amb els teus comptes, sinó que necessita accedir-hi per poder oferir tota la informació rellevant, a més de poder categoritzar despeses, determinar el “score” creditici o establir límits.

Una de les grans avantatges d’aquestes apps és la gran optimització que aporta en termes de gestió, seguretat i emmagatzematge d’espai. Aquestes permeten gestionar els diners de tots els teus comptes bancaris, siguin del banc que siguin, i les targetes que tinguis disponibles. A més d’aquestes característiques bàsiques, diferents apps aporten altres “features”: t’alerta quan hi ha una despesa de més de 50€, quan pagues una comissió que no s’havia cobrat mai, o bé quan reps el càrrec duplicitat d’un rebut domiciliat i cobrat indegudament, per exemple.

Entre les aplicacions més utilitzades, hi trobem:

  1. Fintonic: Una de les aplicacions més famoses pel que fa al control de les finances i que és totalment gratuïta. Aquesta nova app ens permet registrar moviments de comptes i targetes, realitzar un balanç del saldo disponible acompanyat amb gràfics que mostren en què ens hem gastat els diners i un assistent personal que ens aconsella com disposar de les nostres finances. També categoritza les teves despeses, permet posar límits de despesa, realitza pressupostos, compara preus d’assegurances o t’informa sobre el teu score creditici sent alhora una app segura i fiable. Està disponible per IOS i Android.
  2. MoneyWiz: Aquesta aplicació et permet controlar els teus comptes, els teus rebuts, crear pressupostos, registrar els teus ingressos i despeses, controlar el saldo de transferències entre comptes, fins i tot efectuar pronòstics sobre el teu comportament financer futur. Està disponible per IOS i Android.
  3. MoneyBoard: Amb Moneyboard pots veure fàcilment els teus informes amb tots els teus ingressos i despeses. Pots filtrar les teves transaccions per setmanes, mesos o anys simplement lliscant entre pantalles per navegar cap als diferents filtres de dates …

Des d’Espai 114 sempre ens ha interessat estar adaptats a les tecnologies més punteres que s’apliquen tant a les finances per a empreses i corporacions, com per a particulars. Oferim solucions financeres enfocades a l’estalviador i a tothom qui necessita finançament per realitzar els seus projectes vitals.

Visita’ns a  ESPAI 114

C/Francesc Layret 114, 08911, Badalona

934646210 – info@espai114.com

www.espai114.com/solucions-financeres/