Formación subvencionada 2020

NOVA PROGRAMACIÓ 2020 DE CURSOS SUBVENCIONATS A BADALONA 

Espai 114, juntament  amb Criteria,  presenten la seva oferta de formació subvencionada a Badalona per a l’any 2020.

L’Espai 114, és una iniciativa que neix de la mà de Lladó Grup Consultor com un espai polivalent, dinàmic, tecnològic i en constant moviment. Un espai que ofereix diferents serveis com son; Domiciliació d’empreses i activitats professionals, Business Center, Solucions financeres , Consultoria, Coworking i Lloguer de despatxos i Formació Continuada.

Espai 114  i l’empresa Criteria, consultora en recursos humans i formació, col·laboren un any més per fer arribar a la ciutat de Badalona la seva oferta de formació subvencionada.

La formació disponible està centrada en les àrees d’habilitats i de màrqueting. Així, els badalonins i badalonines que vulguin millorar les seves competències personals i professionals podran formar-se en “Intel·ligència emocional”, “Eines de Coaching”, “Programació neurolingüística”, “Resolució de conflictes”, “Mindfulness” y “Pla de màrqueting digital”, entre d’altres.

Aquests cursos estan totalment subvencionats a través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE) i es dirigeixen de forma prioritària a persones treballadores ocupades, però també poden accedir autònoms i persones que estiguin en l’atur.

Les primeres accions formatives començaran a finals del mes de gener i s’impartiran a les instal·lacions d’Espai 114, al carrer Francesc Layret, 114, 08911 de Badalona. Totes aquelles persones que vulguin més informació poden trucar al 934 646 210 o escriure a formacio@espai114.com.

Si vols continuar ampliant la teva formació, no dubtis a inscriure’t a través de

Formació subvencionadaEspai114 Business Center