A Lladó Grup Consultor, volem incorporar a professionals de diferents branques de l’assessorament empresarial, amb moltes ganes de formar part del nostre despatx i que comptin amb la formació adequada. Nosaltres ens comprometem a facilitar oportunitats per desenvolupar i potenciar les capacitats del candidat, així com oferim la possibilitat de desenvolupar una autèntica carrera professional en la nostra consultoria.

Per això, sigui quin sigui l’àrea professional objecte del seu interès, a Lladó Grup Consultor no només tindrà els mitjans per desenvolupar-la, sinó que a més podrem créixer junts.
Si desitja incorporar-se a la nostra consultoria legal i tributària, si l’apassiona el món empresarial i si téuna curiositat insaciable que el porta a formar-se constantment, envia les teves dades a rrhh@lladogrup.com. Ens agradaria conèixer-lo.

  Contacte amb Lladó Grup Consultor

  Nom (*)

  Cognoms (*)

  Nom de l'empresa

  CIF

  e-mail (*)

  Telèfon (*)

  Títol

  Assumpte

  Accepto la clàusula de LOPD.
  L'informem que les seves dades personals que ens pugui facilitar en posar-se en contacte amb nosaltres seran incorporades en un fitxer titularitat de Lladó Grup Consultor (Lladó Advocats Grup Consultor,S.A., Lladó Advocats Associats,S.L.P.,IGC Inter Grup Consultors,S.A. i ETB Xarxa d'Assessorament Integral,S.L.) amb la finalitat de contactar amb vostè per donar resposta a la seva petició i informar sobre els nostres serveis a través de qualsevol mitjà de comunicació, fins i tot electrònic. Si desitja exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició pot fer-ho a través de l'adreça de correu electrònic consultor@lladogrup.com o de comunicació escrita dirigida a C / SantDomènec, 39-41, 08911 Badalona (Barcelona).