Li tornem a recordar l’obligació de presentar la declaració informativa model 720, i el termini per a la seva presentació acaba el proper 31 de març,  com a recopilatori de tots aquells béns i drets situats a l’estranger, obligació que afecta a persones físiques i jurídiques residents en territori espanyol titulars de béns i/o drets, ja siguin titulars, representants, autoritzats o beneficiaris, estan obligats a la seva declaració.

Aquesta declaració informativa consta de tres blocs patrimonials, que són:

• Els comptes bancaris  en entitats financeres.

Valors, drets, assegurances i rendes dipositades, gestionades o obtingudes a l’estranger.

Béns immobles i drets sobre aquests.

Pels que han de declarar per primera vegada, la seva obligació neix quan es superi el valor de 50.000,00 euros a data 31 de desembre, per cada conjunt de béns corresponent a cada bloc d’informació, i també en aquells casos en què ja s’hagi declarat prèviament els anys 2013,  2014  i 2015(béns dels exercicis 2012, 2013 i 2014), que hauran de tornar-se a declarar si:

1. Els anys anteriors, no va declarar el bé o dret existent.

2. Si cada conjunt de béns corresponent a cada bloc d’informació ja declarat, ha tingut un increment superior a 20.000,00 euros respecte a l’última dada informada.

3. Si va haver-hi una  venda o pèrdua de titularitat.

Si  no presenta la declaració estant obligat  a fer-la,  o si la presenta fora de termini,  amb dades falses o de forma incompleta, incorrerà en les següents  sancions:

• Si no declara, 5.000,00 euros por cada dada o conjunt de dades amb un mínim de 10.000,00 euros per cada bloc esmentat.

• Si la presenta fora de termini sense requeriment de l’Administració, la sanció és de 100,00 euros per dada, amb un import mínim de 1.500,00 euros, per cada bloc exposat.

Li recordem que aquest despatx pot ocupar-se de fer aquest tràmit contactant amb el professional habitual.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.