És un plaer comunicar que LLADÓ GRUP CONSULTOR ha tancat una aliança estratègica amb la multinacional holandesa del sector assegurador NATIONALE NEDERLANDEN (https://www.nnseguros.es/). En virtut d’aquest acord, el despatx, a través de l’oficina Espai 114 del carrer Francesc Layret, és a partir d’ara un Punt Taronja de Nationale Nederlanden, és a dir, una oficina d’atenció al Client i comercialització dels productes d’aquesta companyia. Nationale Nederlanden és la divisió asseguradora del grup financer ING, i té un projecte d’expansió a tot el territori molt ambiciós, amb la intenció d’obrir un Punt Taronja a les principals ciutats de l’estat. Per a la seva implantació a Badalona, Nationale Nederlanden ens ha seleccionat i ha confiat amb nosaltres com a despatx de referència de la zona.

Aquest acord estratègic permetrà oferir a través de l’Espai 114 els diferents productes de Nationale Nederlanden, tant a particulars com empreses.

Els productes asseguradors de Nationale Nederlanden es centren principalment en la previsió social, és a dir, plans d’estalvi i inversió, plans de pensió, assegurances de vida i d’incapacitat temporal de treballadors autònoms, etc., així com permetrà tenir accés als productes financers d’ING tant per a particulars com d’empreses (Hipoteca Naranja, préstamo Naranja, molt coneguts en el mercat per les seves bones condicions). Aquestes cobertures fan que trobem sinèrgies entre ambdues companyies i puguin ser un complement del nostre assessorament a l’empresari i a les persones.

Per tal que conegueu amb més detall aquesta aliança us anirem explicant en properes newsletters els diferents productes i serveis així com la possibilitat d’efectuar, gratuïtament, un ANALISIS DE NECESSITATS FINANCERES (ADN) a efectes de realitzar un diagnòstic de la situació econòmica-financera de cada ú i ajudar a prendre decisions de previsió social (jubilació , estalvi, assegurances de vida, etc.).

Per qualsevol consulta quedem a la seva disposició a l’Espai 114 ( Francesc Layret nº 114 de Badalona) o bé poden contactar amb el nostre company responsable d’aquesta aliança i especialista en assessorament financer Antoni Romero (aromero@espai114.com).

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.