Lladó Grup Consultor, ASSESOR FISCAL DE LA CAMBRA DE COMERÇ DE BARCELONA

Ens complau comunicar-li, que després d’un procés de licitació per part de la Cambra de Comerç de Barcelona per seleccionar un despatx d’assessorament fiscal, Lladó Grup Consultor ha estat l’agraciat per prestar assessorament fiscal a les empreses associades a dita entitat. La Cambra Comerç de Barcelona, té inscrites aproximadament 32.000 empreses.

Aquest reconeixement avala la labor feta des de fa 3 anys amb una relació satisfactòria per totes dues parts i que aprofiten les empreses associades, com són:

  • Assessoraments puntuals en situacions concretes i molt diverses.
  • Xerrades que impartim, com és la recent impartida el mes de juny “Tractament mercantil, laboral i fiscal de la retribució de socis, administradors i directius d’empreses”. Però hem tractat temes molt diversos, com són “Les estratègies hereditàries i reduir els seus costos”, “La planificació de la successió de l’empresa familiar”, Les “responsabilitats fiscals dels administradors de societats”, “Les reduccions de costos salarials amb les retribucions en espècie” i altres de molt interès per a la petita empresa.

Som un despatx pluridisciplinari que intentem prestar els serveis més necessaris per al petit empresari i per nosaltres, la signatura d’aquest conveni amb la Cambra de Comerç de Barcelona ho considerem un reconeixement a la labor de cada dia, prestant serveis amb la qualitat necessària.

T’esperem a Lladó Grup Consultor

C/ Sant Domènec, 39-41

08911 – Badalona  consultor@lladogrup.com

www.lladogrup.com/arees-practica/area-fiscal/

Josep Cid Dacosta

Soci-Economista