Com puc recuperar els diners de la plusvàlua municipal?

I perquè ara?

Els Ajuntaments estan cobrant l’impost de plusvàlua municipal en contra de la Sentència del Tribunal Constitucional. El contribuent té dret a reclamar l’extorn tant en cas de transmissió amb pèrdua o no.

Amb les teves dades i documentació enviada, estudiarem el seu cas sense compromís i l’assessorarem amb un estudi gratuït de viabilitat de la reclamació, per tal que puguis recuperar els teus diners el més ràpidament possible.

Et gestionem la reclamació

De ser viable iniciem el procés i nosaltres ens encarreguem de presentar les reclamacions, recursos i demandes judicials davant les diferents instancies de l’administració per aconseguir la teva devolució.

Durant tot el procés

L’equip d’assessors de Lladó Grup Consultor estarà en permanent contacte amb vostè i l’acompanyarà en cada fase del procés. Estarà totalment informat de cada resultat obtingut, i li donem l’oportunitat de conectar-se online amb el seu assessor si no té temps per venir al despatx.

I com ho fem?

Inicia la reclamació omplint el formulari

Reclamacio

Realitzem un estudi de viabilitat personalitzat

Iniciem procediment per via administrativa

procediment

Comuniquem en cas de resolució favorable, o …

diners

si no és favorable, plantegem via judicial

judicial

I quin cost pot tenir aquesta reclamació?

ok
Només cobrem si tu guanyes
documents
La documentació està tota inclosa
expert
Un advocat especialitzat sempre al seu costat
logo llado vertical

Lladó Grup Consultor és un despatx amb més de 60 anys d’experiència, format per un ampli equip d’experts advocats, economistes i professionals, basat amb una qualificació i formació permanent que ens permet oferir als nostres clients un progrés econòmic, donant seguretat jurídica, minimitzant riscos i maximitzant el retorn de l’activitat dels nostres clients.