És possible vendre la seva empresa?

Li interessa?

La decisió de vendre l’empresa

Cal percebre la venda de l’empresa com un èxit de l’empresari i no com un fracàs. Molts tancaments d’empreses es podrien evitar si es sabés triar el moment adequat de la transmissió.

És essencial seleccionar un equip d’assessors (advocats, economistes) competents, doncs vendre l’empresa pot ser LA SOLUCIÓ.

Motius per la venda de l’empresa

La major part dels empresaris no saben que són potencials venedors de la seva empreses fins que s’enfronten a motius de risc, com personals, familiars, societaris, econòmics, competitius o legals.

I una d’aquestes circumstàncies seguida d’una decisió ESTRATÈGICA ajudarà a crear valor econòmic i personal.

Preparar l’empresa per la venda

Es imprescindible una procés de preparació de l’empresa per a la seva venda, creant valor i eliminant contingències. L’empresari, conjuntament amb els seus assessors especialitzats, han de treballar en equip per aconseguir uns objectius principals com serà identificar els aspectes claus de millora, actuar sobre ells i reduir els possibles riscos que pot percebre un POTENCIAL COMPRADOR.

I com ho fem?

Analitzem els interessos i necessitats dels socis venedors i resolem, en equip, els seus dubtes

Creem valor, preparant l’empresa per a la seva venda

Acompanyament en tot el procés de venda pel nostre equip d’assessors especialitzats

logo llado vertical

Lladó Grup Consultor és un despatx amb més de 60 anys d’experiència, format per un ampli equip d’experts advocats, economistes i professionals, basat amb una qualificació i formació permanent que ens permet oferir als nostres clients un progrés econòmic, donant seguretat jurídica, minimitzant riscos i maximitzant el retorn de l’activitat dels nostres clients.