ESPAI DE REUNIÓ PER A PROFESSIONALS I EMPRESARIS

Durant aquest mes de maig, la Sala d’Espai 114 ha tingut el plaer d’acollir tot tipus d’esdeveniments i trobades. Així, no només els clients del nostre Coworking i despatxos s’han beneficiat d’aquest servei, sinó que diferents empreses i professionals han pogut realitzar el seu esdeveniment a Espai 114.

Durant les primeres setmanes de maig vam acollir la reunió professional d’agents immobiliaris badalonins organitzada pel Col·legi i Associació d’Agents Immobiliaris, un esdeveniment de networking per a professionals del sector on van poder gaudir d’un servei de càtering preparat per la ocasió.

També, Laboratorios Ferrer i Urbenia va poder fer servir la nostre sala durant la primera quinzena per tal de reunir-se amb col·laboradors i professionals.

Però no només acollim reunions professionals, sinó que la polivalència de la sala permet acollir diferents activitats.

Per exemple, a mitjans de maig, Level Up Desarrollo Profesional va realitzar una formació en tècniques de venda i negoci. Aquesta formació tenia per títol “Venta Sin Frenos”. Va tenir una bona participació i els assistents en van sortir amb noves idees pel seu negoci (diferenciació, qualitat i factors sorpresa a tenir en compte).

Continuant amb esdeveniments formatius, l’últim cap de setmana de maig, vam allotjar la formació professional en “MicroBlanding” i Micropigmentació de l’Angie Sevillano, un Workshop / Phibrows Training amb Oprea Anamaria. L’Angie és una emprenedora badalonina que obre el seu propi negoci a Francesc Layret amb un enfoc internacional.

Igualment, durant el primer cap de setmana de juny, tindrem el plaer d’acollir una reunió de ONGs de Itàlia, Espanya, Anglaterra i França que participen en el Projecte EXULI (co-finançat pel programa Erasmus+). El projecte té l’objectiu de fomentar la formació i empleabilitat de persones refugiades que estan vivint a Europa.

La Sala d’Espai 114 sempre ha sigut un espai de trobada per a professionals, emprenedors i empresaris. És un lloc de networking, formació, videoconferències i reunions professionals. Aquesta polivalència que la caracteritza es complementa amb un equip i serveis que permeten acollir tot tipus d’esdeveniments, amb un aforament màxim de 25-30 persones. La Sala està equipada amb videoprojector i sistema de videoconferències, WI-FI (Fibra Òptica), pissarra formativa i servei de càtering per fomentar el Networking després de les reunions.

Tens algun esdeveniment i necessites un espai on poder rebre als teus clients/col·laboradors? Necessites un espai per reunir-te amb altres professionals? Vols implementar una formació, però manques de sala formativa?

T’esperem a ESPAI 114

C/Francesc Layret 114, 08911, Badalona

934646210 – info@espai114.com

www.espai114.com/