Problemes amb els vols?

HAS TINGUT PROBLEMES AMB ELS TEUS VOLS?

Retards, cancel·lacions, overbooking… els problemes amb els vols estan sempre d’actualitat però s’intensifiquen en època de vacances.

Si cancel·len el teu vol amb menys de 7 dies d’antelació, o si es produeix un gran retard, tens dret a la indemnització automàtica excepte que t’ofereixin prendre un altre vol que surti amb no més d’una hora d’antelació respecte a l’hora prevista, i arribar a la teva destinació prevista amb menys de 2 hores de retard.

Les compensacions automàtiques varien entre 250 i 600 € per passatger, en funció de la distància i la destinació del vol, encara que poden reduir-se a la meitat si s’accepta viatjar en un altre vol amb revaloro de 2, 3 o 4 hores.

Existeixen casos en què el viatger no té dret a una compensació, sinó únicament al reemborsament de l’import del bitllet. Són els casos següents:

  • Si s’ha avisat amb suficient antelació: més de 14 dies, o entre 7 i 14 dies d’antelació si ofereixen transport alternatiu per a sortir amb no més de 2 hores d’antelació i permeti arribar a destinació amb menys de 4 hores de retard.
  • Si el retard o cancel·lació es deuen a circumstàncies extraordinàries que no haguessin pogut evitar-se ni àdhuc prenent totes les mesures raonables.

Des de Lladó Grup Consultor,  aconsellem si ha tingut algun tipus de problema en les seves vacances que consulti a professionals per a la seva posterior reclamació.