FORMACIÓ IN-COMPANY:

LA CLAU ÉS ADAPTAR-SE I MAI PARAR DE FORMAR-SE

En els darrers 10 anys hem vist un augment de la competència entre empreses marcat per les contínues innovacions en tecnologia que afecten a una immensa majoria dels sectors. Aquesta ràpida transformació ens condueix a la necessitat de prestar una major atenció a la formació dels nostres treballadors. Junt amb les empreses, aquests últims també poden veure el seu lloc amenaçat per les incorporacions de nous professionals que dominen aquestes noves tecnologies.

Així, l’adaptació és clau per a empreses i treballadors. Davant d’aquest repte,  la Formació In Company pot ser un perfecte aliat per ambdós parts.

En què consisteix la Formació In-Company?

La Formació In Company consisteix, bàsicament, en l’adaptació de l’oferta formativa al teu equip.  Així, la clau d’aquest mètode de formació és l’ensenyament a mida, personalitzant el curs en relació als objectius i necessitats de cada companyia. Junt amb aquesta personalització formativa, la facilitat de poder impartir la formació a les oficines de l’empresa que rep el curs fa que aquest servei sigui flexible i assumible.

La Formació In Company avança a passos agegantats no només entre les empreses més grans que es poden permetre reunir a 10 o més empleats, sinó també entre les més petites. Un gran avantatge que la formació s’adapti a les empreses és que es detecten necessitats formatives semblants. Així, les PIMES es poden beneficiar d’aquesta necessitat formativa conjunta i poden compartir els costos de la formació, sense renunciar a l’adaptació formativa a mida.

Un altre dels avantatges o, més aviat, facilitat que aporta aquesta modalitat formativa és la bonificació a través de la bossa de crèdit formatiu. Totes les empreses amb empleats tenen  a la seva disposició un crèdit anual marcat en funció dels empleats de l’empresa i de la quantia ingressada en concepte de quota de formació professional, entre d’altres factors. És coherent utilitzar-lo en funció de les necessitats formatives que es poden tenir.

Des d’Espai 114 sempre hem cregut que la formació és una eina crucial per tal que les empreses segueixin incrementin la seva competitivitat. Hem impartit cursos d’èxit en eines d’ofimàtica (Excel,  Access, …)  o Business English, sempre mitjançant formadors reconeguts i la bonificació amb la Fundae (Fundación Estatal para la Formación en el Empleo).

Però no ens volem quedar aquí, sinó que volem començar a oferir una formació més adaptable a les empreses, que cobreixi les seves necessitats i preferències. Així, estem treballant amb tot tipus d’empreses per tal de poder trobar necessitats formatives conjuntes i organitzar cursos per tal de cobrir-les.

Necessites formació pels teus treballadors?

T’esperem a ESPAI 114

C/Francesc Layret 114, 08911, Badalona

934646210 – info@espai114.com

www.espai114.com/