El proper dia 27 de febrer a Espai 114 comencem el nou curs bonificable de WordPress: Creació de pàgines web amb l’eina més senzilla i eficient del mercat. El curs tindrà una durada de 8 hores en total, dividit en 4 dies, realitzant-se en torns de tarda. La inscripció ja està oberta, i es pot fer efectiva a través de la nostra web: http://espai114.com/wordpress/. La bonificació es podrà preparar fins una setmana abans de l’inici del curs.

 

WordPress s’ha convertit en una de les eines més potents i assequibles per la creació de pàgines web, incloent-hi blogs, portals comercials, personals, corporatives, d’imatge, … Eficaç perquè et permeten construir un portal pel teu negoci d’una manera ràpida i sense la necessitat d’invertir grans quantitats en la contractació de serveis informàtics. Així, la plataforma té diferents tarifes: la gratuïta, en la qual l’usuari té accés a les plantilles i “widgets” bàsics que ofereix WordPress; i de pagament, disposant de diferents tarifes (professionals, empreses) que s’adapten a diferents necessitats.

Aquesta eficiència es combina amb la senzillesa de l’eina, la qual permet a qualsevol tipus de persona, amb uns coneixements d’internet bàsics, crear una pàgina web sense necessitar coneixements de programació. Així, el mateix emprenedor, professional, o treballador pot crear una pàgina web, mantenir-la i optimitzar-la ell mateix, tenint controlat el seu portal comercial 24h. La creació es realitza mitjançant l’ús d’un ampli ventall de plantilles de diferents temes, les quals donen una sensació de personalització per a cada usuari. Aquestes plantilles són eficients via mòbil i a través d’ordinador.

Així, el curs que es durà a terme a Espai 114 i intentarà donar un coneixement complet de WordPress per tal que els assistents siguin capaços no només de fer servir l’eina i poder crear una pàgina web, sinó que desenvolupin els coneixements més tècnics per mantenir-la i optimitzar-la, traient-ne el màxim profit per tal d’impulsar el seu negoci o carrera professional.

Durant el curs es tractaran els següents temes: administració de WordPress, estructura de la informació, instal·lació de plantilles, pluggins i widgets, contingut multimèdia, configuració del WordPress, context normatiu i introducció a l’entorn d’administració web.

El nostre formador per aquest curs serà Sergi Llorca, soci fundador i Director Executiu (CEO) de Focus CM (http://consultoriafocus.cat/), consultoria especialitzada en l’atenció al client, la formació i el marketing digital. Formador i Consultor amb llarga experiència en atenció al client, tècniques de vendes, pàgines web, gestió de xarxes socials (community manager) i auditor de serveis d’atenció al client i vendes.

Per més informació del curs (preus, dies, hores) i d’altres ofertes formatives d’Espai 114: http://espai114.com/formacio/

 

 

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.