Consejos de negocios basicos Llado Grup

CONSELLS DE NEGOCIS BÀSICS

El petit empresari ha de realitzar diverses funcions en la seva empresa. Conèixer qüestions directives comercials, financeres, recursos humans, tècniques, etc. i tot això en una sola persona és difícil aconseguir un bon resultat en totes, però és necessari tenir un coneixement per a poder prendre les decisions més encertades per a la viabilitat de la seva empresa i del seu equip de persones.

Relacionarem en dos articles uns consells o lliçons bàsiques que hem conegut de la Redacció de Cepyme News per considerar-les molt encertades i les dividim en dos articles, incloent en aquesta primera publicació 10 consells i el mateix en la propera publicació.

  1. No pots aprendre si no estàs disposat a escoltar.
  2. El valor d’una idea radica en l’ús d’aquesta.
  3. És fàcil tenir idees de negoci. El més complicat és aplicar-les en el món real.
  4. L’única forma que els treballadors es preocupin per tu i cuidin el teu negoci, és preocupant-te i cuidant-los a ells primer.
  5. No pots trobar oportunitats per a aconseguir l’èxit sinó estàs buscant aquestes oportunitats, i sobretot, si no estàs buscant l’èxit.
  6. L’única diferència entre l’èxit i el fracàs és una decisió sobre si continuem intentant-lo o decidim abandonar.
  7. Si tractes al teu mercat (clients potencials) com a persones amb necessitats, augmentes les probabilitats que el mercat compri els teus productes o servei.
  8. El fet que tots els teus competidors estiguin executant una mateixa estratègia, no significa que tu hagis d’executar aquesta mateixa estratègia.
  9. Fingir o intentar aparentar que tu no comets errors no et fa cap bé ni et dóna aparença de gran professional. Tot el contrari.
  10. El treball intel·ligent és en part resultat del treball dur, no un substitut.

Un equip d’especialistes de Lladó Grup Consultor queda a la seva disposició per a resoldre-li qualsevol dubte i acompanyar-li en la gestió que requereixi la seva situació.