Acelerar recuperacion de la empresa 1000x667

COM ACCELERAR LA RECUPERACIÓ DE L’EMPRESA

En el punt alt de la crisi les empreses van haver de lluitar per mantenir les seves cadenes de subministrament, a causa de les pèrdues generades pels tancaments conseqüència del confinament, i ara les companyies han d’aprofitar les oportunitats vigents per a traçar els seus plans de recuperació i cal plantejar-se la reducció i optimització de costos, per a ajudar les empreses a afrontar amb més eines a favor seu aquesta nova etapa, ja que la reducció o optimització d’aquests, és el que els donarà un major benefici.

Vegem uns consells per a accelerar la recuperació de les empreses del nostre país:

  1. Impulsar el potencial de la cadena de subministrament fins a vendre’s al consumidor final. Hi ha costos fora dels directes de materials amb una potencial possibilitat d’estalvi i una millora dels processos.
  2. Garantir la producció per a no perdre vendes, i és una cosa que podria implicar un retard en la recuperació.
  3. Repassar els processos operatius, és a dir, les empreses han de consolidar i professionalitzar aquests nous processos, modernitzar les seves estructures i formar als empleats per a optimitzar processos.
  4. Garantir la liquiditat, ja que l’efectiu és una arma poderosa. Cal vendre existències en estoc, negociar i renegociar crèdits bancaris o suspendre el ràpid pagament perquè poden augmentar considerablement el flux de la nostra caixa.
  5. Gestionar els recursos humans per a la reconstrucció, perquè les empreses tenen el desafiament de contractar les persones necessàries per al seu negoci.

Amb aquestes qüestions podem aconseguir l’objectiu i accelerar la recuperació.

Un equip d’especialistes de Lladó Grup Consultor queda a la seva disposició per a resoldre-li qualsevol dubte i acompanyar-li en la gestió que requereixi la seva situació.