A Lladó Grup Consultor, volem incorporar a professionals de diferents branques de l’assessorament empresarial, amb moltes ganes de formar part del nostre despatx i que comptin amb la formació adequada. Nosaltres ens comprometem a facilitar oportunitats per desenvolupar i potenciar les capacitats del candidat, així com oferim la possibilitat de desenvolupar una autèntica carrera professional en la nostra consultoria.

Per això, sigui quin sigui l’àrea professional objecte del seu interès, a Lladó Grup Consultor no només tindrà els mitjans per desenvolupar-la, sinó que a més podrem créixer junts.
Si desitja incorporar-se a la nostra consultoria legal i tributària, si l’apassiona el món empresarial i si téuna curiositat insaciable que el porta a formar-se constantment, envia les teves dades a rrhh@lladogrup.com. Ens agradaria conèixer-lo.

EQUIPO_si_1530

El seu nom (*)

El seu mail (*)

Títol

El seu missatge

Accepto la clàusula de LOPD.
L’usuari al facilitar voluntàriament les seves dades personals a través d’aquest formulari o missatge de correu electrònic i acceptar el seu enviament, autoritza expressament a Lladó Grup Consultor (Lladó Advocats Grup Consultor, SA, IGC Inter Grup Consultors, SA, Àmbit de Patrimonis.) perquè tracti i incorpori en un fitxer de la seva propietat aquelles dades enviades.
La recollida i tractament de les dades personals que l’usuari faciliti a través d’aquest formulari té com a finalitat atendre la seva sol · licitud d’ocupació.

Les dades personals que faciliti l’usuari hauran de ser veritables, exactes, completes i actualitzades, responent dels danys i perjudicis que es poguessin ocasionar a causa del no compliment d’aquesta obligació.
Lladó Grup Consultor ha adoptat les mesures tècniques necessàries per evitar l’alteració, pèrdua o tractament no autoritzat a les dades personals que l’usuari faciliti, tenint en compte les limitacions que presenta Internet, i manifesta el seu compromís de confidencialitat respecte al tractament de les dades personals de l’usuari.

L’usuari té dret a accedir a la informació que li concerneix recopilada en el fitxer de qualsevol de les empreses que formen part de Lladó Grup Consultor, rectificar-la si és errònia, cancel·lar-la o oposar-se al seu tractament a través del correu electrònic consultor@lladogrup.com o de comunicació escrita dirigida al c/ Sant Domènec, 39-41, 08911 Badalona.