Comunicado Clientes

Comunicado a Clientes Lladó Grup Consultor

Ante las últimas medidas y recomendaciones acordadas por las autoridades, le comunicamos el Plan de contingencias COVID19.
Comunicat Clients Covid19

Comunicat a Clients Lladó Grup Consultor

Davant les últimes mesures i recomanacions acordades per les autoritats, li comuniquem el Pla de contingències COVID19.
Tipus fiscalitat treballadors

Tipus de fiscalitat per atencions als treballadors

Si la seva empresa ofereix de manera gratuïta a les seves treballadors aigua, cafè, etc. durant jornada laboral. Li expliquem el tractament fiscal.
vaga general 08 març 2020

Convocatòria de vaga general 08 de març

Amb motiu de la convocatòria de vaga general a la Comunitat Autònoma de Catalunya pel dia 8 de març de 2020, us informem que...

Tancament patronal Jornada de Vaga 08 març

El tancament patronal és una facultat de l’empresari contemplada dins de les mesures generals de conflicte col·lectiu, a diferència del dret de vaga que...
Coronavirus

Coronavirus. Actuacions àmbit laboral.

El Coronavirus afecta plenament en les relacions laborals i és per això que es fa necessari conèixer quins tipus d'actuacions. Les coneixes?
Reclamar IRPH

Opcions per reclamar l'IRPH

El Tribunal de Justícia de la Unió Europea dictamina que l'IRPH, podria ser un clàusula abusiva. Coneix les opcions per reclamar!

Com recupero l'IVA dels impagats?

Tot i que un client no pagui la factura, vostè ha de declarar i ingressar l'IVA repercutit, però pot recuperar aquest IVA.

Permís de Paternitat 2020

El permís de paternitat 2020 podrà ser gaudit per tots aquells treballadors que siguin pares a partir de l'1 de gener del 2020.
Pla Igualtat 2020

Pla d'Igualtat 2020

El pròxim 7 de març de 2020 les empreses que tinguin entre 151 i 250 treballadors hauran d'haver implantat ja un pla d'igualtat.