Servicio domiciliación empresas

AVANTATGES DE LA DOMICILIACIÓ D’EMPRESES

Tens un negoci i necessites una adreça on domiciliar la teva correspondència? Des del nostre Business Center (Espai 114) t’oferim el servei de domiciliació d’empreses, perquè el converteixis en el teu espai físic ideal per al teu negoci.

 Els negocis, amb el pas del temps, van canviant. I Els canvis tecnològics han fet que tinguem la capacitat de treballar en qualsevol part del món per a qualsevol tipus de client.

A continuació et destaquem alguns dels beneficis d’una domiciliació d’empreses:

  • Gestió de les notificacions de l’empresa, els 356 dies a l’any. Tenint en compte que en el cas, de l’Agència Tributària és obligat per part de l’empresa comprovar diàriament si existeix alguna notificació, ja que si no s’atén perd la possibilitat de poder realitzar un recurs en cas de no estar d’acord.
  • Imatge del negoci, la disposició d’unes instal·lacions professionals i atenció personalitzada permet projectar una molt bona imatge del teu negoci.
  • Emprenedors i empreses de nova creació, si acabes de crear la teva pròpia empresa , necessites de manera obligatòria tenir un domicili social , professional i fiscal.
  • Estalvi de costos, tant si estàs en els teus inicis, com si no necessites treballar en una ubicació concreta, pot ser que el cost d’una oficina física et suposi un gran esforç. La domiciliació estalvies costos i pots tenir els serveis de la teva pròpia oficina, com rebre paqueteria, cartes i la notificació immediata de la seva arribada.

A Lladó Grup Consultor li oferim a través del nostre Business Center Espai 114 el servei de la domiciliació de la seva empresa. Informi’s de les condicions a través dels nostres professionals.

Lladó Grup Consultor

934 646 210

consultor@lladogrup.com