Avançar negoci temps d'incertesa

CONSELLS PERQUÈ EL TEU NEGOCI CONTINUÏ AVANÇANT EN ÈPOCA D’INCERTESA

Els oferirem suport i consells pràctics per a aconseguir que el seu negoci avanci, així com per a obrir-se pas en aquests moments d’incertesa si és una petita empresa.

Les fluctuacions del mercat són un desafiament per a les empreses, però considerem que és un bon moment per a pensar amb originalitat, per a adaptar-se ràpidament, innovar i aprofitar les oportunitats per a garantir la supervivència del seu negoci.

  1. No deixi que la incertesa li superi.  A través del temps el món ja ha travessat crisis financeres, recessions i catàstrofes naturals. És moment de reflexionar i crear un pla de mitigació, no deixi que li envaeixi el pànic i prengui mesures a poc a poc.
  1. Parli amb els seus clients, empleats i parts implicades. Una vegada que es tenen clars quins són els primers passos, cal transmetre de manera pràctica als empleats, clients i altres interessats, els avanços que s’aconsegueixin quant al pla de continuïtat empresarial.
  1. La col·laboració és molt important. És moment de facilitar als seus empleats les eines que necessiten per a poder treballar des de qualsevol lloc. El treball no ha de parar i se li transmetrà confiança als empleats.
  1. Innovar i adaptar-se. Existeixen maneres de modificar l’oferta de productes o serveis a les noves exigències de la crisi actual i així es podrà alinear el seu negoci en el marc d’una solució global.
  1. Adapti la seva estratègia de marketing. El màrqueting en xarxes socials ofereix molts avantatges, com és la segmentació per públic, permetent trobar clients del seu mercat.

Consideri aquests consells, per a adaptar la seva estratègia a la situació econòmica i li sorgiran oportunitats per a aconseguir negoci i nous clients.

A Lladó Grup Consultor li oferim l’assessorament d’un equip de professionals especialitzats per identificar els seus interessos i necessitats.