El pròxim dia 22 de Febrer tindrem una ponent de primera categoria a Espai 114: Gemma Blat Gené. Ella és astròloga i filòloga de vocació i impartirà una xerrada sobre l’astrologia aplicada a l’empresa i a l’emprenedor. En les seves paraules: “M’agrada professar l’Astrologia amb majúscules i intento explicar-la amb una visió clara i optimista, a partir d’aquests astres i aquestes lletres que són consubstancials en mi.”

“Crec que hi ha un temps per a cada cosa i que cada cosa té el seu moment i així m’agrada defensar una Astrologia propera i a l’abast de tothom, que ens faci a tots i a totes tan importants com per ser dignes de tenir una carta astral o de disposar de la informació astrològica necessària per tirar endavant amb resolució.”

Segons l’autora, a tots ens pot afavorir de manera extraordinària tenir una visió astrològica de la realitat que ens porti a saber decidir, a buscar les millors ocasions i a comprendre a aquells o aquelles amb qui compartim feina o obligacions. Així, l’astrologia és la primera de les psicologies de la humanitat i, a més, es pot convertir, si tenim un mínim de dades, en aquest art de l’oportunitat que ens farà trobar quin és el millor moment per a iniciar els nostres projectes.

Inaugurar significa donar bons auguris, i com que cada cosa té el seu moment i a cada moment li correspon una actuació, si entrem en el món del coneixement astrològic aprendrem a prioritzar i decidirem positivament. ‘Hi ha un temps per sembrar i un temps per arrancar el que s’ha sembrat’ i cal que obtinguem els millors fruits, sigui quina sigui la nostra activitat escollida. Conèixer quin és el cicle històric en el qual estem immersos i tenir consciència de cap a on giren els temps, ens farà posicionar en la millor de les cruïlles i sabrem triar la direcció convenient.

L’autora finalitza: “Vull que ningú no hagi d’aprendre el que significa un desastre, que és quan els astres no ens acompanyen. I convido tothom a ser llunàtics, perquè això és actuar en consonància a la Lluna.”

Si li interessa aprendre d’una experta en el camp de l’astrologia i aplicar totes les eines d’aquest art a la seva empresa i carrera professional per tal de millorar-la, inscriu-te a la web d’Espai 114 per reservar el teu espai: www.espai114.com/astrologia-practica-empresaris-emprenedors/

Per més informació en altres xerrades o cursos bonificables de la nostra formació contínua, visita’ns al Facebook d’Espai 114, al nostre Linkedin, o a la web corporativa d’Espai 114 – Formació Contínua:. www.espai114.com/formacio

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.