Lladó Grup Consultor ha creat una base documental on podrà consultar en qualsevol moment i des de qualsevol lloc la documentació de la seva empresa com escriptures, declaracions tributàries, contractes, recursos, factures, etc.

1. Faci click sobre el botó d’accés 2. Introdueixi el seu NIF i la seva clau d’ accés. 3. Ja pot obrir i visualitzar els documents que desitgi. Durant 24 hores al dia i els 365 dies de l’any, podrà disposar de la seva informació pel que necessiti.

El Portal del Treballador és l’accés individual dels treballadors per consultar les seves dades laborals. Podran consultar i descarregar-se la nòmina mensualment així com el certificat de retencions (IRPF).

El Portal del Client és l’accés individual de l’empresa per a la consulta, gestió i descàrrega d’informació i dades de la seva empresa. És un mitjà de comunicació i intercanvi d’informació entre l’empresa i el despatx.

El servei de consultes Online és un vehicle de comunicació immediata amb els nostres clients. Permet als nostres clients interactuar directament amb els professionals que tinguin sota la seva responsabilitat els serveis d’assessorament contractats.

També poden usar aquesta eina els clients que vulguin assessorament d’altres àrees i els no clients interessats en contractar algun dels serveis de Lladó Grup.