Lladó Grup Consultor ha creat una base documental on podrà consultar en qualsevol moment i des de qualsevol lloc la documentació de la seva empresa com escriptures, declaracions tributàries, contractes, recursos, factures, etc.

1. Faci click sobre el botó d’accés

2. Introdueixi el seu NIF i la seva clau d’ accés.

3. Ja pot obrir i visualitzar els documents que desitgi. Durant 24 hores al dia i els 365 dies de l’any, podrà disposar de la seva informació pel que necessiti.

El Portal del Treballador és l’accés individual dels treballadors per consultar les seves dades laborals. Podran consultar i descarregar-se la nòmina mensualment així com el certificat de retencions (IRPF).

El Portal del Client és l’accés individual de l’empresa per a la consulta, gestió i descàrrega d’informació i dades de la seva empresa. És un mitjà de comunicació i intercanvi d’informació entre l’empresa i el despatx.

Està pensat per donar solució al nostre client a consultar la seva comptabilitat, accedir en temps real a la informació a través d’una plataforma 100% online. Consultarà balanços, pèrdues i guanys, fitxes de major, ràtios comptables i altres qüestions.

També pot utilitzar el Facturador que permet crear les factures del seu negoci per a enviar als seus clients i el nostre despatx farà amb aquesta informació els llibres obligatoris i vostè pot controlar les seves factures emeses.

El servei de consultes Online és un vehicle de comunicació immediata amb els nostres clients. Permet als nostres clients interactuar directament amb els professionals que tinguin sota la seva responsabilitat els serveis d’assessorament contractats.

També poden usar aquesta eina els clients que vulguin assessorament d’altres àrees i els no clients interessats en contractar algun dels serveis de Lladó Grup.