Àrea comercial

Desenvolupament de Negoci

Lladó Grup Consultor, a diferència d’altres consultories empresarials, opta pel creixement i cerca activa de noves oportunitats de negoci de forma contínua i dinàmica.

A tal efecte, s’ha creat el departament de Desenvolupament de Negoci com a primer prospector dels possibles focus d’interès. N’és l’encarregat de donar a conèixer el servei que Lladó Grup posa a disposició dels potencials clients i de conduir la introducció i benvinguda a la nostra firma.

Igualment, el departament està en contínua recerca i estudi de carteres i unitats de negoci d’assessorament laboral, fiscal i jurídic, per tal d’analitzar les possibles sinèrgies o absorcions que es puguin donar.

El departament de Desenvolupament de Negoci detecta necessitats dels seus interlocutors, transformant-les en serveis a oferir, utilitzant diversos canals, com poden ser l’e-commerce, organització d’events informatius i altres.

Contacte amb Lladó Grup Consultor

Nom (*)

Cognoms (*)

Nom de l'empresa

CIF

e-mail (*)

Telèfon (*)

Títol

Assumpte

captcha

Accepto la clàusula de LOPD.
L'informem que les seves dades personals que ens pugui facilitar en posar-se en contacte amb nosaltres seran incorporades en un fitxer titularitat de Lladó Grup Consultor (Lladó Advocats Grup Consultor,S.A., Lladó Advocats Associats,S.L.P.,IGC Inter Grup Consultors,S.A. i ETB Xarxa d'Assessorament Integral,S.L.) amb la finalitat de contactar amb vostè per donar resposta a la seva petició i informar sobre els nostres serveis a través de qualsevol mitjà de comunicació, fins i tot electrònic. Si desitja exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició pot fer-ho a través de l'adreça de correu electrònic consultor@lladogrup.com o de comunicació escrita dirigida a C / SantDomènec, 39-41, 08911 Badalona (Barcelona).

Presentació corporativa

Ja pots descarregar la presentació corporativa de Lladó Grup Consultor, trobaràs un resum de les nostres àrees perquè coneguis la nostra proposta.

De la mà dels nostres assessors comercials, et donarem un servei únic i personalitzat.