A ESPAI 114, INICIEM NOUS CURSOS 100% SUBVENCIONATS

Són cursos subvencionats del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, adreçats prioritàriament a treballadors ocupats per a créixer personal i professionalment.

Dins del pla de programes formatius transversals, són formacions d’habilitats interpersonals i directives, i podrà assistir de forma gratuïta a Espai 114, a Francesc Layret, 114 (Badalona).

Iniciem aquest mes de març amb els cursos següents: 

Dilluns, del 04 de març al 20 de maig

Estem immersos en una època i societat de canvi permanent. En aquest entorn és important i necessari gestionar les nostres emocions. El mindfulness o atenció plena ha aparegut com una eina per ajudar-nos en aquesta gestió diària de les nostres emocions. Provinent de la meditació budista, tècnica mil·lenària, ha estat integrada i adaptada a les necessitats actuals. Consisteix a experimentar de manera conscient el moment present, per aprendre a observar-se a un mateix, els altres i l’entorn des del no judici, focalitzant l’atenció en la respiració i comprensió de les emocions generades.

Dimarts, del 05 de març al 14 de maig

El nostre èxit personal i professional depèn en bona mesura de la capacitat de comunicar-nos bé. En aquest curs prendràs consciència sobre els avantatges de la cooperació en el treball.
Desenvoluparàs l’autoconeixement i l’autocontrol com capacitats claus per a treballar amb confort.
Milloraràs les habilitats de comunicació que permeten ser més productius, evitar errades o malentesos i establir relacions més sòlides, transparents i sanes.

Dimecres, del 06 de març al 22 de maig

Les xarxes socials han pres un paper protagonista tant a la nostre feina com a la nostre vida personal. En aquest curs coneixeràs les diferents xarxes que existeixen i aprendràs a gestionar-les. Com establir una estratègia de comunicació en elles i com gestionar la reputació digital.

Dijous, del 07 de març al 23 de maig

D’una manera o d’una altra estem contínuament implicats en conflictes, ja que som individus amb necessitats, preferències, punts de vista i valors diferents.

En aquest curs aprendràs a detectar-los i saber resoldre’ls de manera eficaç i a ser capaç de desenvolupar habilitats i destreses que permetin resoldre situacions conflictives amb la màxima eficàcia possible.

Més informació dels cursos a Espai 114 / Formació subvencionada

formació@espai114.com

934646210