cambios tratamiento retribucionesMés informació

VOLS CONÈIXER SI EL TEU TRACTAMENT DE LA RETRIBUCIÓ ÉS CORRECTE?

Si ets soci, administrador o directiu d'una empresa...

adaptacio empresa RGPDVols saber com?

LA TEVA EMPRESA ENCARA NO S'HA ADAPTAT AL RGPD?

Sol·licita informació
Coneix-nos

CONEIX LLADÓ GRUP

Consultoria de serveis professionals especialitzada

en jurídic, laboral, fiscal, digital i consultoria estratègica.

SERVEIS DESTACATS

ACTUALITAT

Rebràs per e-mail circulars, alertes, esdeveniments i comunicats per estar al dia sobre les novetats.

Informació bàsica sobre protecció de dades: Responsable: LLadó Grup (Lladó Advocats Grup Consultor, S.A., Lladó Advocats Associats, S.L.P., IGC Inter Grup Consultors, S.A. i ETB Xarxa d’Asssessorament Integral, S.L.) Finalitat: Gestionar l’enviament de informació i prospecció comercial. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s’explica en la política de privacitat.

 

Clàsula Sòl

LLADÓ GRUP CONSULTOR és un despatx pioner en la reclamació de la clàusula sòl, obtenint sentències favorables per als nostres clients.


Plusvàlua

L’equip d’assessors de LLADÓ GRUP CONSULTOR estarà en permanent contacte amb vostè i l’acompanyarà en cada fase del procés.


Factura Electrònica

Com funciona la factura electrònica? A quines operacions afecta? Com pots expedir factures electròniques? L’assessorarem a Lladó Grup.


RGPD

Què és el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD). Et gestionem l’adaptació de la teva empresa.


ÀREES DE PRÀCTICA

Area Jurídica

La confiança d’un equip jurídic a qui transmetre inquietuds legals, mentre l’empresari i el seu equip es centren en els propis objectius de l’empresa.

Area laboral

Advocats, graduats socials i tècnics laborals assessoren legalment a les empreses en el dia a dia dels assumptes de relacions laborals i afiliats.

Especialistes en assessoria fiscal, prioritzant els interessos del client amb experts economistes, advocats i comptables. 

Area dret Digital

L’experiència en el dret de les noves tecnologies (TIC), ens permet oferir  resposta a les necessitats i requeriments del dret digital.

Amb professionals especialitzats en diverses àrees, donem solucions estratègiques en processos complexes i de valor afegit marcant la diferència.

Agenda