Logic Data Consulting

Logic Data Consulting ofereix serveis jurídics en dret de Tecnologies de la Informació i la Comunicació i Prevenció de Blanqueig de Capitals.

Els nostres professionals estan especialitzats en diferents àrees de pràctica, coneixent els sectors en els que treballen amb el compromís de donar el millor servei al client.

S’ofereix als clients un assessorament integral amb l’objecte d’assegurar el compliment de la legalitat vigent.

Visiti’ns a la nostra web www.logicdataconsulting.com 

logo_logic

Nationale Nederlanden

Lladó Grup Consultor ha tancat una aliança estratègica amb la multinacional holandesa del sector assegurador Nationale Nederlanden. En virtut d’aquest acord, el despatx, a través de l’oficina Espai 114 de Francesc Layret, és a partir d’ara un Punt Taronja de Nationale Nederlanden, és a dir, una oficina d’atenció al Client i comercialització dels productes d’aquesta companyia.

Nationale Nederlanden és la divisió asseguradora del grup financer ING, i té un projecte d’expansió a tot el territori molt ambiciós, amb la intenció d’obrir un Punt Taronja a les principals ciutats de l’estat. Per a la seva implantació a Badalona, Nationale Nederlanden ens ha seleccionat i ha confiat amb nosaltres com a despatx de referència de la zona.

Aquest acord estratègic permetrà oferir a través de l’Espai 114 els diferents productes de Nationale Nederlanden, tant a particulars com empreses.

Visiti les webs: https://www.nnseguros.es / http://espai114.com