Informació sobre operacions vinculades

Des de la declaració de l’Impost de Societats de 2016, la informació sobre OPERACIONS VINCULADES i operacions amb paradisos fiscals, deixa de reflectir-se en la declaració de l’impost i es trasllada al MODEL 232, el qual s’haurà de presentar durant el mes de novembre de 2017. L’any 2018,  el corresponent a l’exercici 2017, es presentarà durant el mes de maig del 2018.

Aquest model 232 haurà d’incloure les mateixes operacions amb entitats vinculades, que són les següents:

  • Les operacions amb una mateixa entitat que en conjunt superin els 250.000 euros a l’any, o bé superin els 100.000 euros i siguin del mateix tipus i mètode de valoració.
  • Aquelles operacions del mateix tipus i mètode de valoració realitzades amb la mateixa entitat, l’import del qual conjuntament superi el 50% de la xifra de negocis de l’empresa (no importa la quantia).
  • Les operacions considerades “especials” amb un import conjunt superior a 100.000 euros, com són vendes d’immobles, participacions, etc.
  • El detall de les operacions realitzades amb paradisos fiscals.
  • El detall de les operacions de cessió d’intangibles realitzades amb entitats vinculades i que gaudeixin de la reducció del 60%.
  • Desapareix i no es trasllada al model 232, el document normalitzat que apareixia en l’Annex V de la declaració de l’exercici 2015, que afectava exclusivament a les empreses de reduïda dimensió.

Consulti amb el seu assessor fiscal.
Josep-Cid Dacosta
Soci-Economista

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada