Lladó Advocats Grup Consultor, S.A. és una societat inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, tom 25614, foli 77, secció 8, full B-91887, amb CIF A58603747. Aquesta empresa és propietària del nom de domini lladogrupblog.com.

El domicili social de Lladó Advocats Grup Consultor, S.A. és:

C/ Sant Domènec, 39-41
08911 – Badalona (Barcelona)
Tel. 93 4646210 – Fax: 93 384 46 21

Adreça electrònica: consultor@lladogrup.com

Condicions generals d’ús

L’usuari accedeix voluntàriament a aquest lloc web, la qual cosa implica que utilitzarà conforme al present avís legal i les condicions particulars de certs serveis, i d’acord amb la llei, la moral, la bona fe i/o els bons costums.

La utilització d’aquest lloc web suposa l’acceptació d’aquest avís legal. Les pàgines web d’aquest lloc web poden ser visitades lliurement pels usuaris.

Lladó Advocats Grup Consultor, S.A. es reserva el dret a modificar sense previ avís el contingut d’aquest avís legal. Per tant, i per a una correcta utilització del lloc web, li recomanem que visiti periòdicament aquesta secció.

Condicions d’Accés i Utilització

El lloc web i els seus serveis són de lliure accés i gratuït.

L’usuari garanteix l’autenticitat i actualitat de totes aquelles dades que comuniqui i serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi.

L’usuari es compromet expressament a fer un ús adequat dels continguts i serveis i no emprar-los per, entre uns altres:

a. Difondre continguts delictius, violents, pornogràfics, racistes, xenòfobs, ofensius, d’apologia del terrorisme o, en general, contraris a la llei o a l’ordre públic.

b. Introduir a la xarxa virus informàtics o realitzar actuacions susceptibles d’alterar, espatllar, interrompre o generar errors o danys en els documents electrònics, dades o sistemes físics i lògics del lloc web o de terceres persones; així com obstaculitzar l’accés d’altres usuaris al lloc web i als seus serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals, el lloc web presta els seus serveis.

c. Intentar accedir als comptes de correu electrònic d’altres usuaris o a àrees restringides dels sistemes informàtics del lloc web o de tercers i si escau, extreure informació.

d. Vulnerar els drets de propietat intel·lectual o industrial, així com violar la confidencialitat de la informació del lloc web o de tercers.

i. Suplantar la identitat d’un altre usuari, de les administracions públiques o d’un tercer.

f. Reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició o de qualsevol altra forma comunicar públicament, transformar o modificar els continguts, tret que es compti amb l’autorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.

g. Recaptar dades amb finalitat publicitària i de remetre publicitat de qualsevol classe i comunicacions amb finalitats de venda o unes altres de naturalesa comercial sense que intervingui la seva prèvia sol·licitud o consentiment.

Propietat intel·lectual i industrial

© 2013, Lladó Advocats Grup Consultor, S.A., lladogrupblog.com .Tots els drets reservats.

Aquest lloc web i els continguts inclosos en el mateix, de forma enunciativa articles, textos, imatges, logotips, marques comercials, botons, programari, etc. estan protegits per la legislació vigent en propietat industrial i intel·lectual i són propietat de Lladó Advocats Grup Consultor, S.A. o de tercers que han autoritzat l’ús a Lladó Advocats Grup Consultor, S.A.Per això, es prohibeix expressament la seva reproducció, còpia, modificació, distribució o transformació, supressió o manipulació sense l’expressa autorització per escrit de Lladó Advocats Grup Consultor, S.A.

L’accés en aquest lloc web no suposa, en cap cas, l’adquisició per part dels usuaris de cap dret de propietat sobre els continguts que hi figuren.

Lladó Advocats Grup Consultor, S.A. es reserva el dret a modificar, actualitzar o suprimir qualsevol dels continguts d’aquest lloc web, en qualsevol moment i sense previ avís.

Limitació de la Responsabilitat

La informació continguda en aquest lloc web pot no ésser correcta, malgrat els esforços realitzats per portar a terme la seva exactitud i actualització. En conseqüència, Lladó Advocats Grup Consultor, S.A. no es responsabilitza dels errors continguts, ni dels danys o perjudicis derivats de la seva utilització.

Aquest lloc web conté enllaços a altres llocs webs del contingut dels quals, utilitat o exactitud no es pot responsabilitzarLladó Advocats Grup Consultor, S.A. La incorporació d’un enllaç en aquest lloc web no pot considerar- se una recomanació als usuaris perquè l’utilitzin, i la decisió d’utilitzar-los és responsabilitat d’aquests usuaris.

Lladó Advocats Grup Consultor, S.A. no es fa responsable dels danys i perjudicis derivats de l’ús d’aquest lloc web o dels seus continguts, ni garanteix l’absència de virus o la impossibilitat de causar danys en els sistemes informàtics de l’usuari.

Lladó Advocats Grup Consultor, S.A. no es responsabilitza del mal ús que es pugui fer d’aquest lloc web.