Lladó Grup Consultor ha creat una base documental on podrà consultar en quansevol moment i des de qualsevol lloc la documentació de la seva empresa com escriptures, declaracions tributàries, contractes, recursos, factures, etc.

1. Faci click sobre el botó d’accés 2. Introdueixi el seu NIF i la seva clau d’ accés. 3. Ja pot obrir i visualitzar els documents que desitgi. Durant 24 hores al dia i els 365 dies de l’any, podrà disposar de la seva informació pel que necessiti.

El Portal del Treballador és el complement perfecte de la gestió laboral.Ens permet oferir als nostres clients un servei diferencial, ja que no només possibilita un portal web perquè les empreses gestionin de forma eficaç i completa les seves dades laborals, sinó que va més enllà.

Es possibilita que aquestes empreses es comuniquin amb els seus empleats per a tot tipus de gestions i tràmits laborals, des de recollir les seves nòmines i certificats d’IRPF fins a sol·licitar un curs de formació o un període de vacances.

El servei de consultes Online és un vehicle de comunicació immediata amb els nostres clients. Permet als nostres clients interactuar directament amb els professionals que tinguin sota la seva responsabilitat els serveis d’assessorament contractats.

També poden usar aquesta eina els clients que vulguin assessorament d’altres àrees i els no clients interessats en contractar algun dels serveis de Lladó Grup.