4 apps per deixar de fumar

Tot i que fumar cada vegada està més mal vist i hi ha més restriccions, segons les dades de l’enquesta nacional de salut, a l’Estat espanyol hi ha pràcticament un 30% de la població adulta que consumeix una mitjana de 7 cigarretes, un total de 2.480 a l’any.

Amb l’arribada del bon temps i les altes temperatures qui més qui menys es proposa portar una vida saludable i guardar la línia per lluir silueta a la platja i abandonar els hàbits del tabac ni que sigui per augmentar la resistència alhora de fer esport.

A continuació, proposem diferents apps tant per a mòbils i tauletes Android i Apple (IOS) que ens poden ajudar a deixar el tabac i adoptar hàbits més saludables.

 

My last cigarrette (IOS)

 Aquesta és l’aplicació de les més antigues que podem trobar a l’Appstore i, això, es nota en la interfície gràfica. Però, d’altra banda, s’ha convertit en un clàssic i, per tant, en una de les aplicacions més utilitzades per la causa. L’app ens regala diferents missatges motivadors. Té un cost de 2,29 euros i està disponible per a Iphone i Ipad. Cal dir que disposa d’una versió reduïda gratis.

 

Quit Now!(Android)

També és una de les clàssiques. Porta sent una referència en aquesta temàtica i més de dos milions d’usuaris l’han utilitzat per tractar de complir el seu objectiu. Comptabilitza el temps d’abstinència, els beneficis obtinguts a nivell de salut, tot el que has estalviat, etc.

 

Livestrong My Quit Coach (IOS i Android)

Aquesta app crea un pla personalitzat per deixar de fumar, sigui de cop o reduint la quantitat de nicotina paulatinament. La seva alta flexibilitat la fa apta per a qualsevol tipus de persona. A més, el seu mètode està aprovat mèdicament, de manera que ens dóna totes les garanties.  A banda, d’una sèrie de diapositives motivadores que ens pregunten si hem anat complint el pla o no, l’app inclou un registre de progrés per setmanes i diferents trofeus que podem guanyar-nos a mesura que anem resistint la temptació.

 

Smoke Free (Android i IOS)

Ens manté informats dels nostres avenços amb una interfície cuidada. Inclou metes, premis per motivar i missions de tot tipus que anirà passant l’usuari a mesura que vagi deixant de fumar.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *